Skip to main content
Omplassert

Lukas

Av 11. april 2023mai 21st, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg er Lukas og er født i 2022. Jeg er en rolig, snill og sosial pus som passer i de fleste familier, så lenge jeg har trygge og gode utemuligheter til å utforske omgivelsene mine. Det er også viktig at familien min respekterer når jeg vil være i fred.

Jeg er trygg og nysgjerrig, og veldig glad i mennesker. Jeg løper til døra for å hilse på dem som kommer inn og vil alltid være der det skjer. Å utforske er jeg veldig glad i, til og med inni skuffer og skap, og jeg er veldig glad i vindusplassen min så jeg kan følge med utenfor. Jeg var litt skeptisk til kjøkkenmaskiner og støvsugeren i starten, men nå kikker jeg gjerne på dem på avstand. Fordi jeg er så nysgjerrig, kan jeg også hoppe opp på kjøkkenbenken, og jeg bryr meg ikke om det er matlaging på gang.

Jeg er hverken lavmælt eller pratsom, men du hører fra meg om det er noe – for eksempel hvis jeg synes du har ligget for lenge i sengen på morningen.

Jeg er glad i kos, og du kan kose meg overalt. Løfter du meg opp så maler jeg, men jeg trekker meg unna når jeg har fått nok. Jeg kan være på fanget, men liker meg best i sofaen ved siden av deg. Sengen er varm og deilig med masse plass så jeg kan strekke meg ut om natten, men jeg har det helt greit med å sove utenfor soverommet.

Hvis jeg ikke har fått nok aktivitet i løpet av dagen, blir jeg utålmodig og kan bli litt frustrert, men jeg klorer bare på klorestativet mitt. Heller ikke under lek bruker jeg klør eller tenner så lenge dere leker med meg. Jeg er mest glad i å leke på kvelden, og å løpe etter lekemus på hyssing er det jeg liker best.

Lukas er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Lukas, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lukas virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/