Skip to main content
Utekatt

Lucina

Av 25. august 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Lucina og er en frøkenpus født i mai 2023. Jeg er straks stor nok til å flytte hjemmefra og ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter hvor jeg kan kose meg når jeg blir gammel nok i mai 2024. Jeg har vokst opp med mange katter og to hunder, og barn vil helt sikkert også gå fint.

Jeg er nesten helt svart, men jeg fikk lurt inn noen hvite hårstrå på halsen. Siden jeg er helt lik søsteren min, Nox, har de jeg bor hos klippet pelsen min litt i nakken, litt sånn omvendt hockeysveis, så de skal se forskjell på oss. Men de oppdaget etterhvert at det er bare jeg som har noen hvite hår i øret som ikke min søster har.

Jeg er generelt ganske avslappa til alt som skjer. Synes lite er grunn til å gire seg opp, så jeg tar det meste på strak pote. Løfter menneskene meg opp, så gjør det ingenting, og legger de meg på ryggen i fanget sitt, så går det helt fint det også. I hvert fall en liten stund, for jeg har et litt alvorlig tilfelle av FOMO (Fear Of Missing Out). Det er helt krise å gå glipp av noe, som en runde sisten, muligheten til å hoppe på en søster eller bror, eller mat. Jeg er nemlig veldig glad i mat, spesielt sånn bløt og våt mat.

Fine Lucina er kastrert, vaksinert, og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Lucina med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lucina virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/