Skip to main content
Hund

Loke

Av 8. mai 2023august 20th, 2023Ingen kommentarer

Loke er en skikkelig god gutt på ca 1 år, han elsker å være med mennesker og være ute. Han er god på innkalling, og holder seg i nærheten av mennesket sitt.

Han har mye border collie i seg, og trenger å få brukt hodet sitt. Han er veldig førerorientert. Han påvirkes veldig av energien til de rundt seg, på godt og vondt. Når han blir stresset hopper han, og kan nappe litt. Vi jobber med at stressresponsen hans skal være å sitte og han har kommet et godt stykke på veien.

Loke trenger en myk eier som trygger han og hjelper han å bruke energien sin på noe positivt. Bruker man streng eller høy stemme til han, reagerer han med å hoppe enda mer, så dette bør forebygges. Han er kosete og ligger gjerne sammen med deg på sofaen.

Lokes første år er ganske uvanlig og han trenger derfor å få øvd seg på å bo i et vanlig hus, han kan ikke vanlige høflighetsregler som andre hunder kan. Han må få en rolig tilvenning på å være alene. Han er redd andre hunder og har en ganske stor intimsone, vi har hatt mange gode passeringer men det er fortsatt mye å jobbe med. Han kan bo med hundevante barn over 10 år. Han bør få være eneste dyr i hjemmet.

Loke er en av fem blandingshunder Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus skal omplassere. De har vokst mye i fosterhjem, nå er de klare for å finne familiene sine. Det er aktive unghunder som har lært lite i livet, og har en vei å gå for å oppføre seg som en hund på samme alder. De er lærevillige og møter utfordringer med pågangsmot og nysgjerrighet. Vi tror de er født rundt august 2022, og har vært hos oss siden april.

De har hatt det godt hos oss, men vi er helt sikre på at de vil ha det enda litt bedre når de får komme «hjem».

Alle hundene er helsesjekket og har bodd hos oss i Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus siden april. Vi vet derfor ikke hvordan hundene har vokst opp, men baserer informasjonen på tiden de har vært hos oss, og det vi har observert. Mens de har vært hos oss har de bodd på kennel og lært noen grunnleggende ferdigheter. De har alle fått øve seg på innkalling, blitt kjørt i bil, og hilst på andre hunder og barn. Det er allikevel ingen garanti for hvordan hundene kommer til å oppføre seg i et nytt miljø, så dette må du som ny eier være oppmerksom på.

Loke er vaksinert og ID-merket med chip. Adopsjongebyr er kr. 5 000,-

Vil du høre mer om Loke, ta kontakt med oss på hund@doo.no eller fyll ut adopsjonssøknad her: https://dooa.no/adopsjon-hund/