Skip to main content
Omplassert

Lilo og Stitch

Av 15. april 2022juli 7th, 2022Ingen kommentarer

Hei og hopp og ikke så mye flyving – der har du meg liksom. Og jeg, det er Stitch. Grunnen til at det blir mest hopp, er rett og slett at jeg har vært litt uheldig en gang i tiden og brukket vingen, så etter det så er jeg ikke så elegant i lufta lenger. Jeg kommer meg likevel frem dit jeg vil så lenge det ikke er så langt å fly. Da bare jeg lander jeg litt og hopper resten av veien.

Jeg er en vakker liten kar med egen kjæreste som jeg gjerne vil fortsette å bo med. Jeg blir beskrevet som en litt forsiktig type, og det stemmer nok godt. Jeg er jo ikke så gammel, ikke 2 år en gang. Har fått litt røff behandling fra start, så jeg bruker litt tid på å føle meg trygg. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem sammen men kjæresten min, Lilo, og helst ikke så mange andre kule gutter som ler av meg og kanskje tar kjæresten min fordi jeg ikke er så god til å fly.

Heisann. Lilo heter jeg, og er en veldig vakker jente på snart 2 år. Jeg får ofte høre at jeg er veldig fin, og de andre guttene jeg bor med flørter stadig vekk med meg, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg har jo Stitch, og selv om han ikke er så god på å fly, så er han god på å klø meg i nakken og passe på at jeg har det bra. Jeg synes faktisk det er viktigere enn å være så god i luften, så jeg holder meg til han som jeg er så glad i. Vi har hatt det litt røft underveis, men vi er klare for å komme til en familie som er trygge og glade, og som vil bruke tid på oss og har tålmodighet til å la oss bli det samme.

Vi vil gjerne ha muligheten til å være mye ute av buret, men vi trenger ikke sånn kjempemye flyplass siden Stitch får så lav selvtillit når han må hoppe og gå halve veien når vi skal noe sted. Håper noen har lyst til å invitere oss hjem og bli kjent med oss. Vi lover at vi er verdt det!

Lilo og Stitch kan bli 28 år. Det er et adopsjonsgebyr på 700,- per fugl.

Har du et rolig hjem, uten barn, til disse to finingene? Ta kontakt på fugl@dooa.no.