Skip to main content
Omplassert

Lilly

Av 13. mars 2022april 23rd, 2022Ingen kommentarer

Jeg er Lilly og er født 18.11.21.

Jeg er en litt forsiktig pus og passer best i en familie uten små barn. Store barn som kan leke med meg går fint. Har du en katt fra før, så går nok det fint også.

Mitt drømmehjem er hos en snill og kjærlig familie som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter som jeg kan få gleden av når jeg blir gammel nok. PS! Jeg må holdes inne i hele sommer da jeg er for liten til å ferdes ute.

Jeg er en veldig søt og ikke minst veldig snill pus. Jeg elsker kos og kommer gjerne opp i fanget ditt og i senga, men vil helst gjøre det på mitt eget i initiativ. Jeg kan bli løftet og begynner å venne meg til å bli båret.

Å leke er gøy, særlig med mus og fiskestang, og jeg liker godt å balansere på klorestanga. Jeg er forsiktig i lek og hverken klorer eller biter. Jeg er nok noe roligere og mer forsiktig og reservert enn broren min, Leo, som jeg bor sammen med, men er allikevel trygg og tillitsfull til mennesker, både voksne og barn. Roper du på meg, så kommer jeg. Jeg liker å være med på det som skjer og følger gjerne etter fostermor når hun holder på med ting i huset. Jeg elsker når vi har hjemmekontor, særlig å ligge på tastaturet. Jeg følger med på robotstøvsugeren på litt avstand, men hårføneren og kaffekverna, er jeg ikke redd for lenger.

Lilly er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Lilly og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til november, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Lilly virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/