Skip to main content
Omplassert

Lilja

Av 15. mars 2022april 28th, 2022Ingen kommentarer

Hei. Jeg heter Lilja og er 6 mnd. Jeg er en aktiv og sosial liten frøken som passer fint til en familie med og uten barn. Har du en litt energisk katt fra før, er det helt topp, hund tror jeg også vil gå bra 😊

Mitt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor jeg vil ha trygge og gode utemuligheter som jeg kan benytte når jeg er blitt gammel nok. PS! Jeg må holdes inne hele sommer da jeg er for liten til å ferdes ute.

Selv om jeg er veldig aktiv, så er jeg også veldig kosete, når jeg har tid da. Jeg elsker oppmerksomhet og kommer løpende når du roper på meg.

Jeg kan løftes og bæres, vel og merke, når jeg har tid.

Nye mennesker kan være bittelitt skummelt sånn med en gang, da løper jeg og gjemmer meg, men det tar ikke lang tid før jeg kommer frem. Det vil bli mindre skummelt når jeg blir vant til at det kommer besøk.

Lilja er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Lilja og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til oktober, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Lilja virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/