Skip to main content
Omplassert

Leo

Av 25. januar 2022februar 20th, 2022Ingen kommentarer

Heisann! Leo heter jeg og jeg er en søtnos som er født i Mai 2021!

Jeg kom til DOOA da eieren min ble for syk til å ta vare på meg.

Nysgjerrig og trygg det er jeg! Siden jeg ikke er gamle karen enda har jeg fortsatt litt kattunge-tendenser.

Jeg er kosete og veldig sosial, så jeg liker å følge etter deg i huset for å være der det skjer. Om du løfter meg opp så ligger gjerne på fanget ditt, hvis ikke så koser jeg meg ved siden av deg også!

Noe jeg liker å gjøre er å klatre og utforske i høyden. Fjærleker synes jeg er kjempegøy. Da kan jeg både hoppe og løpe som et lyn over gulvet. Et triks jeg kan, er å hente lekemusen tilbake til deg som en hund.

Om jeg blir litt overivrig kan jeg være litt rampete og bruke litt klør under lek, men det er bare fordi det er så gøy å leke! Derfor passer jeg nok best i en familie uten små barn.

Jeg gleder meg jo veldig til å bli utekatt for jeg har mye energi. Så potteplanter har vært litt utsatt frem til nå. Når jeg har lekt meg ferdig ligger jeg gjerne ved siden av deg og sover.

Jeg holder fortsatt på å lære meg hvordan jeg skal bruke klorestativet, det håper jeg at jeg blir bedre på når jeg blir voksen. På natten har jeg savnet fostermor, så da har jeg skrapet litt på døren, men når hun ikke har svart så har jeg bare sovet på sofaen.

En ting jeg er flink på, er buret mitt! Det blir kjedelig etter en stund så da mjauer jeg litt, men ¨besøke veterinæren er null stress.

Leo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Leo og kan tilby han de trygge og gode utemulighetene han fortjener? Ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for å se flere adopsjonsklare katter!