Skip to main content
Omplassert

Leo

Av 13. mars 2022mai 10th, 2022Ingen kommentarer

Hei jeg heter Leo og er født 18.11.21.

Mitt drømmehjem er hos en snill og kjærlig familie som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter som jeg kan få gleden av når jeg blir gammel nok. PS! Jeg må holdes inne i hele sommer da jeg er for liten til å ferdes ute.

Jeg er en skikkelig leken og energisk kosepus! Jeg elsker å ligge i fanget, og det er visst blitt min oppgave å vekke fostermor om morgenen. Da tråkker jeg rundt mens jeg maler høyt til jeg finner en perfekt plass å legge meg ned, gjerne ved halsen eller inne armkroken. Om jeg har sikkelig flaks, får jeg også lov til å ligge under dyna. Jeg liker godt å bli løftet og båret, og sitter gjerne på skulderen din. Jeg liker meg nemlig godt i høyden.

Jeg er trygg og tillitsfull. Jeg kommer som oftest når noen roper navnet mitt (hvis ikke jeg er altfor opptatt da..).

Jeg liker å være sammen med mennesker, både voksne og barn og blir raskt varm i trøya når det kommer besøk.

Jeg er uten tvil ganske aktiv. Jeg liker å leke med mus, fiskestang og ellers det jeg finner som f.eks tørrmoppen. Jeg leker mye med min søster, Lilly. Stort sett leker vi fint sammen, men det hender at jeg kan bli litt voldsomt. Om jeg blir litt ivrig i leken kan jeg bite litt, men ikke hardt.

Robotstøvsugeren er skummel og spennende på samme tid, men jeg tåler ellers godt lyder.

Alle sier at jeg er en veldig fin gutt med et nysgjerrig blikk og en fin personlighet.

Leo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Leo og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter, samt holde ham inne til november, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Leo virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/