Skip to main content
Fugl

Lavrans og Marlon

Av 1. februar 2023Ingen kommentarer

Lavrans og Marlon har det veldig godt i hverandres selskap. De er som to gode brødre, steller hverandre, men krangler en sjelden gang.

Lavrans ser ut til å være storebror. Klok og litt mer vant til mennesker. Han kan finne på å sitte på menneskene en sjelden gang hvis han stoler på dem, men liker seg best ved buret og vil helst holde seg til Marlon.

Marlon er som en litt usikker, forsiktig lillebror. Han blir med Lavrans for å øve på fly litt, men er nok ikke like godt trent. Det hender han roter seg bort til et annet rom og tør ikke finne veien tilbake. Da passer Lavrans på. Han er også litt mer interessert i nye leker.

De liker seg best i buret, der de føler seg trygge. Men buret har vært åpent så mye som mulig så de har muligheten til å lufte vingene. De spiser fra hånden hvis de vil, særlig på morgenen, for da er de trøtte og sultne. De elsker eple, agurk og bladgrønt. Litt hirsekolbe eller spinat en sjelden gang er ekstra stas.

Lavrans og Marlon er ca 1,5 år gamle. De kan bli 18 år gamle.

Det er et adopsjonsgebyr på 400,- per fugl.

Har du et hjem til disse rolige finingene? Fyll ut en søknad på https://dooa.no/adopsjon-fugl/ og noter Lavrans og Marlon under «Hvilken type fugl ønsker du».