Skip to main content
Fugl

Lavendel (Reservert)

Av 19. mars 2024april 5th, 2024Ingen kommentarer

Jeg heter Lavendel og er på utkikk etter mitt for-alltid-hjem. Jeg ble funnet ute av noen snille mennesker som skjønte at jeg ikke hadde noe å gjøre alene i skogen. De tok meg med inn, og derfra fikk jeg flytte inn i et fosterhjem her jeg bor med en gjeng andre greie undulater. Nå tenker jeg tiden er inne for å se meg om etter noe eget og håper noen der ute søker etter en snill jenteundulat slik som meg selv.

Jeg er ikke håndtam, men om fostermamma kommer med et fat med grønn snacks, så er jeg ikke reddere enn at sitter på asjetten og spiser sammen med de andre. Jeg går veldig godt overens med de andre undulatene og krangler i grunn ikke med noen. Det hender jeg blir litt irritert når én av de andre unge jentene setter seg rett over hodet på meg, men jeg er snill likevel, altså. Jeg bare kjefter på henne til hun flytter seg, eller jeg går lei av å kjefte og flytter meg selv i stedet.

Det er vanskelig å si hvor gammel jeg er, for jeg husker ikke klekkedagen min, men jeg er i hvert fall over ett år. Jeg trenger et hjem der det bor andre undulater fra før da jeg ikke vil trives alene. Om det er andre tamme undulater der, tror fostermamma at jeg også vil bli mye tammere siden jeg ofte ser på det de andre gjør, også gjør jeg det samme.

Adopsjonsgebyr for Lavendel er 400,-

Har du et hjem til søte Lavendel? Da kan du sende inn en søknad her: https://dooa.no/adopsjon-fugl/