Skip to main content
Omplassert

Kitty Tingeling

Av 17. juni 2023september 17th, 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Kitty Tingeling og er en skikkelig kosete damepus som er født i 2011. Jeg passer fint inn i et hjem uten små barn, det går også fint med hund. Jeg elsker å ligge i et fang og få kos, og jeg sover mer enn gjerne i sengen din!

Jeg vil ikke være ute, så jeg kan fint få et hjem som innekatt, er jo der jeg trives best.

Jeg elsker å sole meg og sitter gjerne i vinduskarmen og titter på folkene som går forbi. Selv om jeg liker kos bør du ikke kose med magen min – jeg synes heller ikke det er kjempegøy å bli løftet eller sitte i bur i bil, men det er ok en gang iblant. Jeg hverken biter eller klorer. Jeg ødelegger heller ikke hverken planter eller møbler.

Jeg er veldig leken og liker å løpe etter leker og tråder – og andre kattevenner! Jeg er også veldig nysgjerrig på nye menneskevenner og blir fort komfortabel selv om jeg gjemmer meg litt i starten, men det går fort over. Støvsugeren er jeg heller ikke så redd for. Jeg er ikke redd for å si ifra at det nærmer seg tid for mat.

Da jeg har forkalkninger i ryggen har jeg behov for smertelindring, dette gis som injeksjon hos veterinær hver 3. måned. Det koster heldigvis ikke all verden, og den har veldig bra effekt, så nå leker og beveger jeg meg som en ungkatt.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby meg et godt liv innendørs og sørge for at boligen er sikret så jeg ikke kommer meg ut, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke jeg virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre innekatter kan være det: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/