Skip to main content
Omplassert

Kine og Kalle

Av 28. mai 2023september 10th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er søskenparet Kine og Kalle, født i november 2022. Vi fikk en litt kald start på livet, da vi ble funnet ute under en terrasse midt på vinteren med mor og broren vår, Kåre, når vi var rundt 4/5 uker. Kalle har mest hvite farger, mens Kine har mest svart. Vi ønsker å adopteres sammen til et kjærlig hjem med store barn, som kan tilby oss trygge og gode utemuligheter.

Vårt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor vi vil ha trygge og gode utemuligheter som vi kan benytte når vi er blitt gamle nok. PS: Vi må holdes helt til november 2023 da vi er for unge til å ferdes ute. Først når vi er 1 år gamle har orienteringssansen utviklet seg nok til at vi kan bruke sansene våre til å finne veien hjem.

Vi er to svært sosiale og hengivende kattunger som elsker kos. Selv om vi var skeptiske når vi først kom til fostermor, tok det ikke lang tid før vi ble svært trygge. Etter at vi har tatt en liten blund i hulen vår, er det første vi gjør når vi våkner å oppsøke kos. Vi liker begge to å få kos over hele kroppen og trives spesielt godt med å ligge inntil deg eller på fanget ditt for litt ekstra kjærlighet. Innimellom liker vi også å sove i sengen sammen med deg, hvis du lar oss. Ettersom vi fortsatt er unge, kan vi kosebite litt innimellom, men dette vil nok forsvinne med alderen.

Ellers er vi begge veldig glade i å leke, og vi kan være litt aktive på natten i ekte kattunge-stil. Favorittleken vår er fjærstang, og når vi leker med den, kan vi bli så ivrige at vi bruker klørne, men aldri på deg. Vi liker også å leke sammen, spesielt å jakte på hverandre – noe som er veldig stas! Jeg (Kalle) kan også finne på å leke litt med plantene dine, hvis du ikke følger med. Ellers er vi flinke til å ikke klore på møbler, og bruker istedenfor klorestativet vårt flittig.

Ettersom at vi er så sosiale, møter vi deg alltid i døren når du kommer hjem. Derimot kan være litt skeptiske mot fremmede mennesker som kommer på besøk, og være litt vare på høye lyder. Men etter litt tid kommer vi frem for å hilse, spesielt hvis besøket har en godbit på lur! Ellers går broren vår, Kåre, godt overens med hunder, og ettersom vi fremdeles er ganske unge, kan det muligens fungere for oss også med litt tilvenning.

Vi er ikke så glade i å løftes og bæres, og foretrekker å følge deg sammen fra bakken. Når det gjelder kjøreturer, takler vi derimot dette bra, og vi er såpass glade i transportburet vårt at vi innimellom går og legger oss frivillig i det hvis det står fremme.

Ettersom vi ikke hadde noen menneskelig kontakt med de første ukene av livet vårt, må familien som adopterer oss ha litt tålmodighet og bygge opp tillit. Men gleden når vi endelig hopper opp for fanget ditt for kos er verdt det!

Søte Kine og Kalle er kastrert, chippet og vaksinert, og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et godt og kjærlig hjem med hage og utemuligheter for Kine og Kalle, samt holde dem inne til november 2023? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis det ikke virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese mer om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/