Skip to main content
Omplassert

Kiara

Av 13. april 2023april 29th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg er Kiara og er født i 2022. Jeg er en hengiven, kosete og leken pus og passer inn i de fleste familier som har tid til kos og lek. Tror det kan gå bra med små barn, bare de er snille med meg. Har snust på et spedbarn – luktet spennende, men var litt skummelt når den beveget på seg. Det var jo tross alt mitt første møte!

Mitt drømmehjem er et sted med gode og trygge utemuligheter hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt, og som gjerne har egen hage.

Med meg kan du kose overalt – også på magen, og løft meg gjerne, for jeg er glad i sitte på armen og få kos. Jeg viser når jeg vil ned og har fått nok, men det tar ikke lang tid før jeg vil ha mer kos. Jeg følger deres aktivitetsnivå og vil gjerne være rundt dere (da blir det jo mer kos), men når kvelden kommer vil jeg gjerne leke. Om det er doruller, hårstrikker eller korker er ikke så nøye, men favoritten er fiskestang. Jeg hverken biter eller klorer under lek, og du kan ta på meg eller justere leken selv om jeg er ivrig.

Jeg følger dere gjerne i seng for litt kveldskos så lenge dere ikke er oppe for sent, men sover helst alene og i fred. Under sengen eller i vinduskarmen er foreløpig favoritt, men det hender også jeg legger meg inn i transportburet mitt om det står fremme.

Jeg er veldig sosial og imøtekommen, og hilser gjerne på besøk. Blir jeg overveldet, holder jeg avstand til jeg er komfortabel med å komme nærmere. Støvsuger og andre høye og brå lyder plager meg ikke – jeg er mer nysgjerrig og snuser gjerne for å bli kjent.

Jeg kan være interresert i planter, og noen ganger har jeg lyst til å klore på tepper og møbler, men så fort dere sier fra til meg så holder jeg meg unna. Om jeg har noe eget å klore på, så kan det være jeg heller bruker det.

Kiara er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Kiara, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Kiara virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/