Skip to main content

Kelly og Kitty

Hei, vi er søstrerne Kelly (én sort flekk) og Kitty (to sorte flekker). Vi er født i juli ’23. Vi har to veldig forskjellige personligheter, men vi er begge veldig sosiale, kosete og lekne. Kitty er den tøffeste av oss. Hun elsker oppmerksomhet fra både store og små mennesker og er alltid der det skjer. Kelly er litt mer rolig og forsiktig, men også leken og kosete.

Kjønn
Hunn
Født
Juli 2023
Bo med hund?
Bo med barn?
Ja
Ute-/Innekatt
Utekatter
Flytteklar
Ja
Søk om å adoptere

Vi var veldig syke da vi ble funnet, hardt rammet av katteinfluensa og viruser som nesten tok knekken på oss. Men livsvilje hadde vi, og med hjelp fra fosterhjemmet som ga oss medisiner og kos, ble vi etter hvert friskere og sterkere. Nå er vi helt friske! Vi har imidlertid dessverre fôrallergi, men så lenge vi får allergifôr, så er vi fri fra kløe.

Jeg, Kelly, er veldig kosete. Jeg liker å bestemme selv når det er kosetid, og da kan jeg kan legge meg på fanget ditt, rulle rundt og stange hodet mot hendene dine. Noen ganger kan jeg til og med like kos på magen, men det er kun når jeg er i stemning for det. Blir det for mye av det gode, sier jeg forsiktig ifra.

Selv om jeg foreløpig ikke er noen typisk fangkatt, liker jeg godt menneskers selskap. Jeg møter deg alltid i døra og er i nærheten av der du er. Dessuten setter jeg pris på å løftes og bæres, spesielt hvis du viser meg interessante saker i huset. Da kan jeg male høyt. Jeg liker å ligge i nærheten av deg og kan også finne på å ligge i fotenden av senga om du tar deg en liten middagslur.

Jeg elsker å leke, er rask og sprek, og liker å fange føttene dine når du går forbi. Jeg kan være litt skeptisk til nye gjester i starten, men er jo nysgjerrig, så kommer gjerne fram etter hvert. Jeg bruker stort sett klorestativet, men av og til bommer jeg litt. Jeg liker å leke med planter og har også vist interesse for jorden til plantene, men denne interessen har dabbet litt av i det siste. Jeg kan bli så ivrig at jeg hopper opp på kjøkkenbenken, men dette skjer ikke ofte. Jeg skjønner fort at det ikke er lov.

Jeg Kitty, er en uredd pus som skal være med overalt 24/7 fra matlaging til dusj, og jeg ligger gjerne ved din side om natta. Hadde det vært to av meg, hadde det nok blitt litt for mye av det gode, så heldigvis er Kelly en litt roligere variant. Jeg elsker å bli båret rundt og digger å ligge på et varmt fang. Her kan jeg ligge lenge og hvile og elsker å bli strøket på hele kroppen.

Siden jeg fremdeles er en ung pus, har jeg mye energi i kroppen og har ikke helt lært meg at kjøkkenbenk er forbudt for søte små katter som meg. Jeg synes også menneskemat er spennende, og snur du ryggen til meg, kan jeg garantere deg at jeg har klart å stjele din brødskive og er allerede i full sprang med den i munnen min. Siden jeg hadde en tøff start med lite mat da jeg var liten, henger det nok i en redsel for å ikke få nok mat.

Alt i livet skal utforskes, fra skuffer til bæreposer. Planter gir jeg gjerne en liten dask og utforske jorda, men disse er blitt mindre interessante for meg ettersom jeg har blitt litt eldre.

Fosterfamilien vår sier vi er noen veldig spesielle katter, og de som adopterer oss er heldige!

Kelly og Kitty er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til jentene, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Kelly og Kitty virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Søk om å adoptere