Skip to main content
Kanin og smådyr

Kavring (Reservert)

Av 24. august 2023september 9th, 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Kavring, og fostermor sier jeg er veldig lett å bli glad i. Jeg setter stor pris på henne også og viser det ved å danse og smile med hele kroppen og komme bort for litt kos etterpå. Om hun gir meg en godbit får hun til og med et nuss etterpå.

Vi er et godt team, fostermor og jeg, og det var faktisk også hun som reddet meg tidligere i sommer. Jeg hadde gått alene i over fire uker, men hun fikk heldigvis tak i meg, og siden har jeg vært hos henne. Siden hun ikke kan ha kaniner fast, må jeg se meg om etter et nytt sted å bo. Det er jo litt trist, men fostermor sier at jeg da skal få en venn med lange ører, så det gleder jeg meg til.

Jeg er kastrert og i utmerket form. Jeg har en fantastisk mønstret pels og et nydelig blikk få kan unngå å bli sjarmert av. Jeg er selvfølgelig mest glad i fostermor, men også besøkende lar seg sjarmere av mitt yndige vesen. Det hender jeg koser med dem også, men underholder uansett ved å vise hvor utforskende og nysgjerrig jeg er.

Jeg har flere eksemplariske egenskaper, og én av dem er at jeg er flink til å bruke dokassa mi. Jeg synes imidlertid det er guffent å gå på glatte gulv, så jeg vil ha noen sklisikre tepper der jeg er inne.

En favoritthobby er å lete etter godsaker. Av og til gjemmes det f.eks basilikum rundt omkring i leiligheten, og da får jeg det travelt. Jeg leker også mye med noen kopper som stables oppå hverandre. Jeg plukker de fra hverandre og går helt bananas. Det er naturligvis fordi det ligger noen godbiter gjemt der mellom koppene. En annen interesse jeg har er å inspisere handleposer. Når fostermor kommer hjem fra butikken går jeg gjerne opp i posene for å se hva hun har kjøpt. Jeg møter henne faktisk i døra, så ivrig er jeg.

Jeg vet hun blir så glad når jeg oppsøker henne, så jeg gjør det tidlig på morgenen også, akkurat når hun skal stå opp. Av og til midt på natta også, men det er fordi jeg er litt tullete.

Om du synes det høres ut som om jeg passer for deg kan du jo sende en mail til smadyr@dooa.no