Skip to main content
Omplassert

Kåre og Liam

Av 19. mars 2023april 22nd, 2023Ingen kommentarer

Hei og mjau! Vi er to unge kosekatter som er uadskillelige bestevenner og ønsker oss et for alltid-hjem-sammen. Kåre er født 01.11.22 og Liam 14.10.22.

Vi digger lekestang, labyrinter, laserpenn, hjernetrim og selvfølgelig klatring høyt og lavt. I fosterhjemmet har vi to hundevenner og flere kule kattevenner som vi liker å være sammen med. Vi er vant til mennesker i alle aldre, men liker best de fra ni år og oppover. Det er viktig at vi holdes inne frem til oktober 2023 (Liam) og november 2023 (Kåre), for da er orienteringssansen vår ferdig utviklet. Når vi blir gamle nok, trenger vi trygge og gode utemuligheter.

Kos står også høyt på listen vår. Vi ligger gjerne på fanget ditt og får kos overalt. Kåre har en malemotor av dimensjoner og gir seg ikke med det første.

Liam har vakker, svart silkepels med noen få hvite hår på brystet, og lyse søte jelly beans-poter. Kåre har en sjarmerende medfødt eyeliner og smatter høyt når han spiser. Fostermor sier det er verdens søteste lyd.

Buret vårt har stått fremme siden vi var små, så det er vi vant til, og det går helt greit å kjøre bil også. Vi er tøffe, nysgjerrige og vant til høye lyder. Vi er også ekstremt renslige av oss. Kåre blir til og med litt sur når folk ikke rydder etter seg!

Selv om livet var skummelt i starten, er vi nå trygge, sosiale, lekne og kosete katter som passer inn i de fleste familier og er lett å bli glad i.

Lille Liam og Kåre er kastrerte, chippet og vaksinerte. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemmet for Liam og Kåre og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Kåre og Liam virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/