Skip to main content
Omplassert

Jolie og Lettie

Av 24. januar 2022juli 4th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Lettie & Jolie heter vi, og vi er to bestevenner på 1 år som ønsker oss et hjem sammen!

Vi er begge født ute og er derfor litt engstelige for mennesker, men etter en god stund i fosterhjem begynner vi å få tilliten tilbake. Her kommer litt informasjon om oss:

Lettie (grå, langhåret) er søt, snill og er veldig glad i kos og klapp, spesielt på hodet. Hun kan fint løftes så lenge det ikke blir for lenge, og ligger gjerne på sofaen eller i sengen når hun blir husvarm.

Hun blir alltid nysgjerrig når menneskene har mat på bordet, men liker egentlig best sitt eget tørrfôr. På grunn av den lange pelsen vil nok Lettie behøve en del pelsstell om våren/sommeren.

Jolie (sort og hvit) er en sosial og pratsom katt som stort sett alltid oppholder seg rundt menneskene sine. Hun er skikkelig glad i godbiter og spiser gjerne rett fra hånda.

Helt siden Jolie var liten har hun hatt en aversjon mot å bli tatt på. Vi vet ikke hva dette kommer av, men fosterhjemmet jobber stadig med å vende henne til kos, og vi tror at i det rette hjemmet vil hun med tiden blomstre til en flott kosepus.

Lettie & Jolie ønsker seg et rolig hjem hos kattevante folk med gode og trygge utemuligheter. De passer ikke med små barn, men har god erfaring med mange andre katter, så om du har en snill katt eller to fra før er det ikke noe problem. Det aller viktigste er at disse jentene får tryggheten og tålmodigheten til å utfolde seg i nytt hjem. For dette vil de være evig takknemlige.

Begge jentene er kastrert, ID-merket og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Vil du gi husrom og hjerterom til dette skjønne venneparet? Ta kontakt på katt@dooa.no

Her kan du se andre katter som ser etter sine for-alltid-hjem: trykk her!