Skip to main content
Utekatt

Janus

Av 26. august 2023august 30th, 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Janus, og er en kjekk kar født i mai 2023. Jeg er straks stor nok til å flytte hjemmefra, og ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter jeg kan kose meg i når jeg blir gammel nok i mai 2024. Jeg har vokst opp med mange katter og to hunder, og vil nok være snill med barn, også.

Jeg er altså en veldig kjekk, ung mann. Jeg er så kjekk at det måtte lages litt ekstra av meg. Jeg har nemlig noen flere tær enn søsknene mine, nøyaktig 5 på begge forbeina, 5 på det ene bakbeinet og 6 på det andre. Jeg har hørt at man da får den fine tittelen skipskatt, og det liker jeg godt!

Jeg elsker å lekeslåss med søsknene mine, og får raptusanfall sånn ca fem ganger om dagen. De jeg bor hos ler av meg, de sier jeg ser morsom ut når jeg løper fordi føtta mine er så svære, men de er de eneste føttene jeg har.

Jeg har begynt å like kos ganske så godt. Det er ikke så ofte jeg tenker på det selv, men blir jeg minnet på det, så plopper jeg rett som det er ned på magen og nyter å bli tatt på. Og da skjer det noe rart, for hele jeg begynner vibrere, og så kommer det en høy durelyd fra halsen min. Det rare er at det bare er deilig, så jeg håper de som blir min nye familie kan dette med kos.

Kjekke Janus er kastrert, vaksinert, og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Janus med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Janus virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/