Skip to main content
Omplassert

Ivan og Ingar

Av 27. februar 2022mars 13th, 2022Ingen kommentarer

Hei på deg! Ivan og Ingar heter vi, og vi er to snille og kosete gutter som feirer et år i mars. På hjelpesenteret sjarmerer vi alle de frivillige i senk, er du klar for å bli sjarmert?

Vi ønsker oss et hjem hos en rolig familie uten små barn, og med gode og trygge utemuligheter der vi kan boltre oss når vi kan gå ut.

Vi vil adopteres sammen, for vi er veldig gode venner!

På grunn av en vanskelig oppvekst kan vi være litt skeptiske til å begynne med, men det går veldig fort over. Nå er vi blitt skikkelig glade i alle de frivillige på vakt.

Vi har begge en mild og snill personlighet, og vi er begge litt forsiktige. Men vi er nysgjerrige og utforsker stadig mere av kattelivets gleder.

Vi elsker kos, og ligger gjerne sammen begge to på fanget ditt, eller tett inntil deg. Strekker du deg litt på sofaen ligger vi gjerne oppå deg.

Som unge katter flest er vi glad i å leke. Du må gjerne leke med oss. Vi er veldig forsiktige med tenner og klør selv når vi leker.

Å sitte i vinduskarmen for å titte på livet utenfor synes vi er veldig spennende.

Du må ha gode og trygge utemuligheter som vi kan utforske når vi er blitt husvarme nok til å få gå ut.

Ivan og Ingar er chippet, kastrert og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- per katt.

Kan ditt hjem være det rette for Ivan og Ingar? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Ivan og Ingar virker å være rette kattene for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/omplassering/katt/