Skip to main content
Aktuelt

Innsamling til dyr i nød 2017

Av 14. juni 2017februar 16th, 2022Ingen kommentarer

I år som i fjor ønsker Dyresjappa å støtte opp om dyr i nød i vårt distrikt! De vil samle inn donasjoner av mat og nødvendig utstyr i uke 25, dvs. 19 – 24. juni, og når innsamlingen er avsluttet vil alle donasjoner kjøres til vårt Hjelpesenter. Dyresjappa har vært en svært god støtte for oss i mange år og donert til oss utallige ganger, og vi setter stor pris på deres engasjement for dyr i nød! Alle som ønsker det vil i denne perioden kunne levere inn utstyr som er i god stand til butikken, så vil de sørge for at dette blir levert videre til dyrene. Dersom man ikke har utstyr selv men allikevel ønsker å bidra så kan man naturligvis også kjøpe en liten gave i butikken i Vogts gt. 55 på Torshov eller via nettbutikken deres. Da er det svært viktig at dere merker bestillingen med «Innsamling DOOA» for at de skal donere det videre til oss. Følg gjerne prosjektet på Arrangementet som er opprettet av Dyresjappa på facebook, «Innsamling til dyrehjem».

Vi ønsker også i år å fokusere litt ekstra på smådyrene (kanin, marsvin, hamster, o.l) siden vi er den eneste organisasjonen i distriktet som har høy fokus på disse og i 2016 alene fikk hele 190 smådyr hjelp av oss, i tillegg til katter og hunder.  Nedenfor ser dere en oversikt over mat og utstyr som vi har spesielt behov for.

Vi tar naturligvis imot leker og annet utstyr til katter og hunder også!

Tusen, hjertelig takk til Dyresjappa for å arrangere denne innsamlingen og takk til alle som ønsker å donere/støtte dyrene våre!

Dyresjappa logo