Skip to main content
Utekatt

Hunter og Harvey

Av 19. desember 2022september 2nd, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi heter Hunter og Harvey og er født i juni 2022. Vi passer inn i en rolig familie med større barn, uten barn og evt en annen snill katt. Vi trenger også trygge og gode utemuligheter.

Vi hadde en uheldig start på livet, da vår mor var hjemløs som gjorde at vi ble født ute. Dette har naturligvis gjort oss engstelige for mennesker, men vår drøm er å bli trygge og kosete som katter flest. Derfor passer vi godt inn i en familie med masse kjærligheten og tålmodigheten, slik at vi kan utvikle oss og blomstre med tiden!

Broren min, Hunter, er glad i å leke! Han kan hoppe og sprette rundt når han blir komfortabel. Favorittlekene hans er myke ting som henger i snor og ball. Han er veldig nysgjerrig på verden utenfor vinduet og liker å sitte i vinduskarmen eller foran verandadøren og titte.

Jeg (Harvey) er litt mer forsiktig enn min bror, men jeg har et lekemodus jeg også! Det er kjempegøy når vi leker sammen, og når han må slappe av litt, så leker jeg gjerne på egenhånd også. Selv om jeg er en forsiktig kar, så er jeg nysgjerrig, og det spennende og følge med på det som skjer på utsiden av vinduet! Jeg er veldig glad i mat og kan bli helt trollbundet av det.

I starten så turte vi ikke å kose med fosterforeldrene våre, men med tiden så har vi lært at det ikke er farlig og mest av alt koselig, så nå tør vi litt mer. Vi gleder oss til å møte vår nye familie og kunne vokse og blomstre til å bli trygge og kosete katter, sammen med dem. Er det deg?

Harvey og Hunter er vaksinerte, kastrerte og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemme for disse to sjarmtrollene og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Harvey og Hunter virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her:
https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her:
https://dooa.no/adopsjon/innekatt/