Skip to main content
Innekatt

Hjallis og Muffin

Av 26. april 2022mai 10th, 2022Ingen kommentarer

Hjallis (gråtigret, 1 år) og Muffin (sort, 4 år) omplasseres sammen som innekatter da de ikke kan være ute. De har mye energi og er veldig lekne, så de trenger stor plass (minst 70 kvm).

Vi er Hjallis og Muffin, to gode venner som leter etter et nytt hjem sammen. Vi er innekatter, men ønsker oss helst god plass til å boltre oss på.

Hjallis: Jeg er litt sjenert og nervøs, men er veldig glad i kos, og maler høyt når du klør meg bak ørene eller på magen. Jeg liker også å leke, så mye at Muffin synes jeg er litt plagsom iblant, og kan leke med alle slags ting jeg finner. Stort sett tar jeg det likevel rolig, og liker å enten ligge i en trygg krok og følge med på det som skjer rundt meg, eller i sofaen sammen med Muffin. Ellers er jeg glad i mat, å se på TV og å klore på kloretreet. Jeg synes støvsugeren er skummel, og gjemmer meg når den kommer frem. Det går fint å løfte meg, selv om jeg liker best å gå selv.

Muffin: Jeg er en veldig nysgjerrig pus, som har mye energi og elsker å utforske alle rom og kroker. Jeg er også veldig glad i oppmerksomhet fra mennesker. Jeg prater med deg og vil gjerne følge etter deg rundt i rommet og venter ved døra når du kommer hjem. Jeg liker også å lekeslåss med Hjallis, og å ligge i vinduet og følge med på verden utenfor. Har en litt stygg uvane som å klore på sofaen, men om du legger et teppe på sofaen lar jeg den være. Ellers er jeg veldig glad i kos, og vil gjerne ligge på fanget eller inntil deg i sofaen. Jeg kan gjerne løftes og bæres rundt. Jeg har også skjønt at støvsugeren ikke er farlig, selv om jeg er litt skeptisk til den.

Vårt drømmehjem er hos en familie med enten store barn eller de uten barn som har et stort nok hjem til at vi kan få brukt energien vår og som har ett eller flere store fine klatrestativer.

Tror du at du kan være det rette hjemmet for Hjallis og Muffin, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Hjallis og Muffin virker å være rette katter for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/