Skip to main content
Omplassert

Hestia

Av 11. juni 2023august 22nd, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Jeg heter Hestia og er en trygg, sosial, energisk og pratsom frøken født i januar 2022. Jeg passer fint til de fleste familier, både store og små barn, eller de uten barn.

Mitt drømmehjem er hos en kattevant familie med som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter hvor jeg ikke står i stor fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Da jeg ble funnet, var jeg helt avmagret. Kastet meg over maten jeg fikk servert, noe jeg fortsatt gjør. Det sitter mellom øra, skrekken for sulten som gnagde så fælt. Jeg er fortsatt preget av dette og overspiser om jeg har fri tilgang til mat. Heldigvis har jeg en forautomat som hjelper meg å fordele måltidene mine, den har også lært meg klokken, så ca. 10 min før maten kommer, legger jeg meg i nærheten av skålen.

Som den sosiale frøkna jeg er, møter jeg deg med stor glede i døren når du kommer hjem. Jeg er svært glad i kos, og kan koses overalt. Derimot kan jeg forsiktig si ifra med labben når jeg synes det er nok kos. Jeg er en pus som blir mer og mer kjælen jo tryggere jeg blir med deg. Sover veldig gjerne i sengen din om natten. Jeg er dessuten glad i en god samtale, og mjauer i vei for å uttrykke mine meninger.

Jeg er glad i lek og moro, men foretrekker å leke selv fremfor å bli lekt med. Møbler er også litt spennende å klore på, men jeg har blitt mye flinkere til å bruke klorestativet mitt.

Jeg kan ellers fint løftes og bæres, og kjøreturer i bur er også helt ok. Derimot er jeg sunt skeptisk til ting som støvsugere, og synes det er irriterende at denne bråkebøtten kommer og forstyrrer meg.

Søte Hestia er kastrert, vaksinert og chippet og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et godt og kjærlig hjem med hage og utemuligheter for Hestia? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis Hestia ikke virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese mer om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/