Skip to main content
Utekatt

Hermine

Av 26. juli 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Hermine, født i 2020, og jeg er en tricolor-farget pus med nydelige grønne øyne! Jeg ønsker meg en familie uten barn og hund, men gjerne med katt! Jeg behøver tålmodighet og kjærlighet, og trygge utemuligheter.

Jeg kom inn til Dyrebeskyttelsen som en sky katt, så jeg trenger tid til å bli kjent i nytt hjem. Det har jeg fått masse trening i hos Dyrebeskyttelsen, så nå vil jeg finne mitt for-alltid-hjem, kanskje hos deg?

Jeg er en leken og kosete pus så lenge jeg selv kan bestemme når. Liker du også å være våken på kvelden, så kan vi kose oss masse sammen! Jeg er enda ikke så glad i magekos eller å ligge på fanget, men kan ligge på sofaen sammen med deg. Jeg vil helst invitere til kosestund fremfor at du oppsøker meg, for da er jeg klar for å knytte bånd. Da kan du kanskje se at jeg ikke bare maler, men faktisk også sikler!

Jeg har masse pels og er heldigvis glad i å bli børstet, men aller helst vil jeg leke. Jeg hopper høyt eller løper fort etter pinne med fjær, men jeg bruker ikke klør eller tenner. Klørne kan jeg derimot bruke på tepper, men jeg gir meg om du sier fra.

Jeg liker ikke brå lyder og bevegelser, da går jeg til én av mine trygge plasser, under sofaen, i vinduskarmen eller i hulen min og venter til kysten er klar. Jeg er sosial og pratsom med familien min og følger etter dem morgen og kveld, men jeg er noe skeptisk til besøk. Da trekker jeg meg unna, selv om jeg faktisk har fått kos et par ganger.. og likt det..

Jeg gleder meg til å bli kjent!

Hermine er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for oss, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Hermine virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/