Skip to main content
Omplassert

Herman og Agmund

Av 23. februar 2023mars 30th, 2023Ingen kommentarer

Hei sveis! Vi er Herman (grønn+gul) og Agmund (turkis). Vi er begge født i 2021 og er to tamme undulater. Vi kan bli hele 18 år gamle og ser etter et hjem som har plass til at vi kan fly rundt inne på dagtid.

Vi er to veldig gode venner som er både forskjellige og ganske like på samme tid. Herman er en morgenfugl og er først ute av buret om morgenen, og han er i gang med skravling fra start. Agmund er litt mer «B-menneske». Han starter med en rolig frokost, før han kommer tuslene ut av buret etterhvert når magen er full. Etter frokost sitter de begge oppå buret for litt morgenstell og kos!

Agmund er mest matvrak og er den som kan spise av hånda om du tilbyr. Han er litt sjef over maten, så Herman venter tålmodig til kysten er klar. Om det blir litt mye kontrollering fra Agmund, så kjefter Herman tilbake, og da jenker Agmund seg. De kan minne litt om et gammelt ektepar disse to 😊

Utenfor buret er Herman tøffest av dem. Han utforsker og er nysgjerrig. Favorittmaten er hjertesalat, egg innimellom og hirse. De er vant med å ha døra åpen hele dagen, og de legger seg kl 20. Da er de stille, bortsett fra noen koselyder innimellom.

Herman og Agmund kan bli 18 år gamle. Adopsjonsgebyret er kr 400,- per fugl.

Har du et hjem til disse to herlighetene? Fyll ut en søknad på https://dooa.no/adopsjon-fugl/ og noter Herman og Agmund under «Hvilken type fugl ønsker du»