Skip to main content
Omplassert

Hennie og Harriet

Av 11. april 2023juli 28th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er Hennie (hvit) og Harriet (brun og svart). To jenter, antatt født i februar 2022, kom inn sammen til Dyrebeskyttelsen.

Jeg, Hennie er den tøffeste av oss. Jeg er tross alt størst og må være et godt eksempel og vise Harriet at mennesker er ganske snille. I hvertfall hvis det kommer med sånn erteflak! Det elsker jeg og kommer løpende mot deg for å få.

Harriet er litt mer skeptisk og forsiktig til mennesket, men med tiden i fosterhjem har hun skjønt at det lønner seg å være tøff. Da er det lettere å få godis, så hun kan også spise erteflak fra mennesket nå.

Ellers er vi veldig glade i å sove i tunnelen vår, spise grønnsaker (NAM) og spise erteflak. Sa vi det? 😉 Men vi må jo passe på formen, så det blir ikke så mange om dagen. Det kan jo være vi skal flytte sammen med en kastrert gutt, kanskje? Vi er vant til å bo med flere marsvin på andre siden av bingen i fosterhjemmet og vil nok både trives med bare oss to hos deg, eller med flere.

Håper du blir like sjarmert av oss som fostermor (og har mange erteflak tilgjengelig i hus. Det er veien til våre fjerter… jeg mener hjerter!).

Jentene helsesjekket og har microchip. De omplasseres mot et gebyr på 600 kr pr stk.

Har du et godt hjem til Hennie og Harriet? Ta kontakt på smadyr@dooa.no