Skip to main content
Omplassert

Hedvig og Holly

Av 23. desember 2022januar 1st, 2023Ingen kommentarer

Hedvig og Holly er to nydelige små frøkner som en antatt født i 2018 og 2019. De trives godt sammen og ser ofte ut som en kopi av hverandre fordi de aper etter hvordan den andre sitter.

Hedvig og Holly vil trives best sammen i et rolig hjem uten barn, eller med eldre barn som respekterer kattenes behov for albuerom. De er to supersøte puser som det er utrolig lett å bli glad i! De må ha tilgang til gode og trygge uteområder, men de må bli trygge i sitt nye hjem før de slippes ut.

Når du kaller på Hedvig, kommer hun løpende mot deg og stanger deg som en liten geitebukk for å få kos. Hun elsker å krølle seg sammen på fanget ditt, kose og male. Så lita som hun er merker man nesten ikke at hun ligger på fanget hvis det ikke hadde vært for purringa. Hun er en meget renslig og velstelt dame som bruker lang tid på renhold. Det merker man godt når man kjenner hvor myk og god pelsen hennes er.

Holly er mer skeptisk og tilbakeholden, men er også en skikkelig kosepus når man blir kjent med henne. Hvis man nærmer seg Holly rolig og begynner å klø henne under haka, tar det ikke lang tid før hun blir overtalt og starter purringa. Hvis du er heldig, legger hun seg på rygg og lar deg klø henne på magen, det syns hun er godt.

Hun er leken og kan underholde seg selv i lang tid med å drible katteleker rundt på gulvet.

En fin stemme har hun også. Når hun passerer Hedvig, lager hun utrolig søte lyder. I fosterhjemmet sitt blir hun kalt for kattenes Ariana Grande.

Siden de har bodd ute, er de fortsatt litt forsiktige og nervøse, og trives best når det er rolig rundt dem. De syns det er fint å ha en plass å trekke seg tilbake på om det blir mye lyd og aktivitet som oppleves skummelt (for eksempel støvsuging).

Hedvig og Holly er vaksinerte, kastrerte og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per pus.

Kan du tilby dissse to finingene er godt hjem med trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Hedvig og Holly virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/