Skip to main content
Utekatt

Hedda

Av 9. mai 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Hedda og er en vakker jente som er antatt født i 2021. Jeg er snill, leken, kosete og intelligent, og passer til noen rolige mennesker uten barn, evt. med rolige, store barn.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fra en kattekoloni, så det å bo inne var nytt for meg. I begynnelsen var jeg veldig redd, men etter at jeg har blitt kjent med fosterforeldrene mine har jeg blomstret, og personligheten min har kommet fram. Jeg er veldig hengiven og fotfølger mine mennesker for å følge med på hva de holder på med. Siden jeg ikke er så vant til å bo inne, kan jeg bli litt skremt av brå bevegelser, eller hvis jeg tror jeg skal bli fanget. Siden jeg bruker litt tid på å bli trygg, må den nye familien min være litt forsiktig og tålmodig med meg.

Jeg ønsker meg et rolig hjem med gode og trygge utemuligheter, gjerne med egem hage.

Jeg er veldig sosial, spesielt på kvelden! Da elsker jeg å følge etter menneskene mine og vil helst være med på alt som skjer, til og med på badet. Jeg har også lært å elske kos, og ber gjerne om det. Jeg liker å bli kost overalt unntatt på magen, men er ikke så glad i å bli holdt. Jeg koser meg så mye under kos at jeg noen ganger sikler og maler skikkelig, men sier fra når jeg har fått nok. Jeg trives godt med å ligge ved siden av menneskene mine, og sover gjerne ved fotenden i sengen om jeg får lov. Jeg er glad i å gjemme meg litt på dagen, men kommer ut så fort jeg lukter mat. Jeg er også veldig glad i å bli børstet!

Jeg er også veldig glad i å prate, spesielt når fostermor, fosterfar og jeg leker. Jeg er veldig leken! Jeg elsker å se på TV, spesielt når det er fugler og mus der.

Jeg er veldig glad i å jakte etter matbiter, så når fostermor kaster matbiter bortover gulvet, spurter jeg for å fange dem.

Jeg er også flink til å sitte i bur i bil, og er helt rolig og stille.

Hedda er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Hedda, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Hedda virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/