Skip to main content
Kanin

Hazel og Fiver

Av 14. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei og hopp! Vi er Hazel og Fiver og er to sjarmtroll som det er lett å bli glad i. Vi er estimert født i 2018 og er veldig gode venner, derfor ser vi nå etter et for-alltid-hjem sammen.

Sammen så ble vi funnet ved en skummel vei, men nå gleder vi oss til å få et trygt og godt hjem! Vi er to nysgjerrige venner som liker å utforske. Hazel (jente sort/hvit), er litt skvetten så hun kan fort skvette av enkelte lyder. Men jeg (Fiver, gutt, sort) er tryggere og aksepterer mer når du vil håndtere meg. Meg kan du kose over alt, men det må bli når jeg har tid- for det er så mye gøy å utforske!

Hazel er en bestemt og sjarmerende dame med sterke meninger. Hun er en liten ramp og kan småbite på sko eller løpe rundt beina dine. Hun liker best kos rundt nakken eller ørene og noen ganger forsiktig over hodet og på kinnet.

I fosterhjemmet vårt bor vi ute med tilgang til stort varmehus. Det trives vi veldig godt med. Vi passer best i en familie med voksne eller store barn (12+), som er vandt med kaniner eller andre dyr.

Hazel og Fiver er kastrert og ID-merket med chip.

Kan du være det rett hjemmet for Hazel og Fiver, og kan tilby gode utemuligher? Ta kontakt på smadyr@dooa.no