Skip to main content
Omplassert

Selma og Haymitch

Av 19. januar 2023februar 26th, 2023Ingen kommentarer

God dag! Vi er superduoen: Selma (født: 20.07.22) og Haymitch (født: 15.09.22). Vi ønsker å bli adoptert sammen fordi vi er veldig knyttet til hverandre og gjør alt sammen. Vi passer til alle hjem, både med barn, en kattevant hund og snille katter. Når vi blir ett år og er gamle nok til å gå ut, så trenger vi trygge og gode utemuligheter!

Det er viktig at Selma holdes inne til juli 2023 og Haymitch til september 2023. Det er da orienteringssansen deres er ferdig utviklet, og de kan finne veien trygt hjem igjen.

Vi er harmoniske, rolige, kosete, lekne og uredde katter begge to. Kos er veldig kjekt, og vi kan løftes, bæres og koses masse med. Selv om vi er bestevenner, så er vi ulike på noen områder. Haymitch er veldig glad i å ligge på fanget og kose, mens Selma finner du som oftest ved siden av deg på sofaen (noen ganger på fanget, da).

Under bilkjøring er vi natt og dag. Haymitch er veldig flink og helt rolig, mens Selma ikke er helt komfortabel enda. Hun blir veldig redd og kan prøve å bryte seg ut av buret, og hun er en klager. Men det blir kanskje bedre med alderen?

Sosiale, det er vi, og besøk syntes vi er koselig! Det er oftest Selma som tar seg av den formelle hilserunden, men vi er alltid tilstede begge to. Vi bruker alltid klorestativet, og en superkraft vi har, er at vi ikke er redde for støvsugeren!

Selma og Haymitch er kastrerte, vaksinerte og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemmet for denne superduoen og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter når de blir gamle nok? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Selma og Haymitch virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/