Skip to main content
Ukategorisert

Harvey og Hunter

Av 7. desember 2022Ingen kommentarer

Harvey: 
Hei, jeg heter Harvey og er født i juni 2022. Jeg startet livet ute i det fri sammen med mine tre søsken Hamlet, Humle og Hunter, og mamma Harriet.

Jeg er en litt forsiktig type når jeg er alene, men sammen med mine søsken er jeg litt tøffere. Når jeg ikke er i lekemodus, er det godt med litt kos, men ikke for mye av gangen. Jeg liker best å leke sammen med søsknene mine, både med leker og kun oss.

Jeg liker veldig godt å sitte i vinduskarmen og se ut i skogen på alt som skjer der ute. Når jeg sover, syns jeg det er veldig godt å ligge litt bortgjemt i en hule, og helst sammen med søsknene mine. Selv om jeg er forsiktig, er jeg også ganske nysgjerrig på verden rundt meg. Jeg holder meg litt i bakgrunnen mens de andre inspiserer først.

Jeg er veldig glad i mat, så kan fort trollbindes av det! Jeg liker best litt større barn, og hunder er litt for skumle, men jeg fikk en bonuskattebror som er noen uker eldre, og han er det gøy å både kose og leke sammen med. Jeg får det best sammen med andre katter, og det hadde vært veldig fint om jeg fikk fortsette å bo med Hamlet eller Hunter.

 

Hunter:
Hei, jeg heter Hunter og er født i juni 2022. Jeg startet livet ute i det fri sammen med mine tre brødre Hamlet, Harvey og Humle og mamma Harriet.

Navnet mitt fikk jeg fordi jeg er en liten jeger. Jeg holder meg ofte litt i bakgrunnen og følger med på det som skjer før jeg hopper frem. Blir jeg først komfortabel og leken, kan jeg leke veldig mye og hoppe og sprette rundt.

Mennesker er fortsatt litt skummelt, men jeg spiser av og til av hånden til fosterforeldrene, derfor er det nok best om jeg får ett hjem uten små barn. Jeg er veldig nysgjerrig på verden der ute og liker å sitte i vinduet eller foran verandadøren og se ut.

Av leker liker jeg baller og myke ting som henger i snor som jeg kan trene jaktferdighetene mine på. Hunder har jeg aldri hilst på, så det vet jeg ikke hva jeg syns om. Når jeg leker, liker jeg best å løpe rundt mens jeg jakter på leker eller mine brødre. Jeg gleder meg til jeg blir stor nok til å kunne oppdage resten av nabolaget.

 

Hunter og Harvey er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- pr katt.

Kan du være det rette hjemmet for disse nydelige guttene og tilby dem trygge og gode utemuligheter, samt holde dem inne til juni ’23, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Hunter og Harvey virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/