Skip to main content
Omplassert

Gizmo og Gulliva

Av 15. mars 2023mars 25th, 2023Ingen kommentarer

Heisann! Vi er Gizmo og Gulliva og er et søskenpar som er antatt å være født i slutten av november i 2022. Vi vil nok trives godt hos de fleste, både med og uten små barn. Trygge og gode utemuligheter må vi ha når vi blir gamle nok i november 2023.

I vinter ble vi funnet dumpet utenfor Dyrebeskyttelsen. Men heldigvis var det nok av folk som forbarmet seg over oss og fikk oss inn i varmen sammen med mammaen vår. Nå er vi klare for å få vår egen familie!

Først litt om meg Gizmo. Fostermor kaller meg bare «Bobbo». Jeg er han langhårete. Jeg er jo ganske kjekk med den manken min. Jeg elsker mat, lek og kosing! Tror nok våtfor må komme høyt på listen. Når jeg skjønner våtforposen kommer frem, så kommer jeg løpende!

Ellers er jeg blitt vandt til å børstes, da manken må tas hånd om. Når det er siesta, finner man ofte meg og Gulliva sovende sammen. Jeg er en tøff gutt som takler fint støvsuger, hund og sikkert andre katter. Sistnevnte har jeg ikke erfaring med. Ellers er jeg en skikkelig kosegutt!

Gulliva her, også kalt «Nutti». Jeg er nok hakket mer bedagelig en Gizmo. Jeg er veldig glad i kos og oppsøker den gjerne selv ved å komme og legge meg på fanget ditt eller ved siden av deg. Kos er så godt at jeg ikke kommer nær deg nok.

Men når kosen er ferdig, er det full rulle over gulvet. Vi liker begge å drive med det som heter parkour. Altså løpe og hoppe over gjenstander og møbler, slik som de fleste kattunger gjør. Vi har et stort klatrestativ hos fostermor, og det er nok favoritten min. Jeg liker å ta siestaen på toppen av det på dagen, og klore på klorestolpene. Vi har ikke noe problem med bilkjøring.

Gizmo og Gulliva er vaksinerte, kastrerte og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- pr. katt.

Er du det rette hjemmet for disse to og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter når de blir gamle nok? Ta kontakt på: katt@dooa.no

Hvis ikke disse virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/