Skip to main content
Omplassert

Gino

Av 7. april 2022april 24th, 2022Ingen kommentarer

Gino antas å være ca 2 år. Han er en veldig kosete og sosial katt som passer fint til en familie med både store og små barn. Han kommer også fint overens med andre katter. Gino sin pels krever daglig stell, han liker å bli gredd. Gino skal ha tilgang på gode og trygge utemuligheter.

Heisann sveisann! Gino heter jeg! Jeg er en skikkelig sosial kosepus som elsker å være der menneskene er. Når du kommer hjem, møter jeg deg i døren, og på morgenen hilser jeg på deg og sier god morgen. Jeg er ellers veldig pratsom og svarer deg når du snakker til meg, og jeg har et bredt spekter med mjau-lyder.

Mitt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor jeg vil ha tilgang til gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan gå fritt uten å stå i farer for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt. Kanskje med en egen kattedør til og med, så jeg kan komme å gå som jeg vil.

Jeg har en veldig fin pels, men den krever at jeg blir gredd hver dag, ellers får jeg masse floker.

Jeg er veldig kosete og liker å være nære menneskene. Jeg kan ligge i fanget hvis jeg har lyst selv, og tar du deg en power-nap på sofaen, blir jeg med og holder deg varm ved å ligge oppå deg. Du kan kose hele meg, også magen!

Jeg vil ikke plage deg om natten, jeg har ikke noe behov for å sove i sengen din, velger heller andre plasser.

Jeg er veldig leken, og er veldig selvdreven på lek, men favoritten er fiskestanga. Men jeg har mest energi på kvelden, på dagtid liker jeg å slappe av. Jeg bruker ikke klør når jeg leker, men om det blir litt mye og jeg blir litt ivrig, så kan det komme en klo. Jeg klarer ikke helt å styre meg om man leker med hendene, da kan jeg lekebite, men veldig løst. Siden jeg har blitt såpass trygg og er forsiktig under lek, så kan jeg passe med barn.

Når det kommer besøk, så fyker jeg raskt under sofaen, men kommer like raskt ut igjen for å hilse på. Men er nå litt forsiktig til jeg blir kjent med dem. Jeg kan skvette litt av høye lyder, men jeg blir raskt vant til lyder.

Møblene dine får du ha i fred så lenge jeg har noe å klore på, så lurt at jeg har tilgang på en klorestolpe. Dørmatta funker også fint.

Jeg kan fint tas med på biltur, her er jeg rolig og flink.

Gino er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Er du hjemmet som Gino drømmer om og kan tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Gino virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/