Skip to main content
Utekatt

Galadriel

Av 23. mars 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Galadriel og antas å være født i 2021. Jeg er en leken og kosete pus, som passer i et hjem uten hund, men både små og store barn går fint, og gjerne en annen snill katt. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg ble funnet dumpet ute i vinter med mine to små barn, som da var rundt 8 uker gamle. Heldigvis ble vi funnet raskt, så vi slapp å fryse i hjel. Vi var kalde, sultne og slitne da vi kom inn.

Jeg er lett å kjenne igjen da jeg har en unik gange, fordi jeg er litt stiv i bakparten. Jeg har vært hos flere spesialister for utredning, men de har ikke funnet noen årsak til stivheten. Jeg har ikke nedsatt bevegelighet, kan hoppe like høyt og uproblematisk som alle andre katter.

Jeg er glad i å jakte på laser eller til tider bli med barna på lek. For å ikke snakke om å leke med små lekemus, de elsker jeg! Mitt drømmehjem er hos noen som bor på et sted med gode utemuligheter, og gjerne som har noen mus å fange.

Når du kommer hjem, kommer jeg og møter deg i døren og liker å gi bort snutekyss. Da stiller jeg meg forsiktig opp på to ben for å dytte snuten min mot din. Jeg er veldig kosete og kan male bare du holder meg med selskap. Jeg liker godt å bli børstet også.

Bilkjøring syns jeg ikke noe særlig om, så med mindre det er en nødvendighet, så vil jeg helst slippe det. Jeg kan klore litt på møbler og hoppe opp på kjøkkenbenken, men det driver jeg og lærer at ikke er lov. Jeg er veldig lærevillig og glad i godis (spesielt liquid snacks), så med det så lærer jeg nok fort. Jeg bør ha god tilgang på kloremøbler, så sparer det møblene dine.

Fine Galadriel er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for denne vakre pusen og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter med en hage hvor hun kan kose seg? Ta kontakt på: katt@dooa.no

Hvis ikke Galadriel virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/