Skip to main content
Kanin og smådyr

Gaba og Georg

Av 12. november 2023Ingen kommentarer

Nå nærmer vi oss julen med stormskritt, og vet du hva vårt aller største juleønske er? Det er at Gaba og Georg finner sitt for-alltid-hjem ❤️

Gaba og Georg kom til oss i august 2020, og siden har de vært hos oss. Vi har annonsert de flere ganger, men foreløpig er det altså ingen napp. Disse to sjarmtrollene er altså de kaninene vi har inne nå som har vært lengst i fosterhjem, og det synes vi er veldig trist.

Gaba og Georg er mor og sønn, de hadde en ganske tøff start på livet før de kom til oss. Nå bor de i et fantastisk fosterhjem med en stor og herlig utegård. De er to aktive kaniner, så de sørger for å benytte seg av all plass de har til rådighet. De lyser opp hverdagen med sitt enorme engasjement for godbiter, sine lange ører og sin sjarmerende lange hale som vipper opp og ned mens de løper i full fart.

De er ikke veldig kosete med mennesker, men lar seg helt fint håndtere, er nysgjerrige, og de er generelt med på det som skjer. Har du en godbit kan du også være helt sikker på at de vil prøve å sjarmere deg i senk! De nyter livets glade dager, og vipper pent over på siden for å hvile når de har løpt nok, sanket godbiter og har kontroll på hele sitt kaninrike.

Gaba og Georg er to voksne kaniner. Helt sikre kan vi ikke være, men vi tror at Gaba er mellom 8-10 år gammel.

Selv om disse to har det fantastisk i fosterhjemmet sitt, så hadde det vært enda mer fantastisk om de kunne fått gleden av å ha sin egen familie resten av livet ❤️

Har du hjerterom og husrom for Gaba og Georg? Send oss gjerne en mail til smadyr@dooa.no