Skip to main content
Omplassert

Fuji

Av 11. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Fuji, jeg ble født i 2020!

Jeg er en aktiv, sosial og leken ung katt. Jeg ser etter mitt for-alltid-hjem hos en familie gjerne med større barn som jeg kan leke med. Familien min må ha trygge utemuligheter som jeg kan kose meg i når jeg endelig får lov til å komme ut.

Jeg liker å leke, mye og lenge. Fiskestang og klatrestativ samtidig er en innertier! Jeg er flink til å klatre, i dag er en av favorittplassene mine oppå kjøleskapet; der har jeg fin utsikt til alt som skjer rundt meg.

Jeg liker oppmerksomhet og hilser på alle som kommer på besøk. Jeg liker å være med på alt som skjer og sover gjerne ved siden av deg i sengen. Jeg koser meg i sofaen ved siden av deg, da kan du gjerne klappe meg – men ikke på magen, selv om jeg snur meg på rygg og strekker meg så lang jeg er.

Hvis du skulle glemme deg kan det hende at jeg tar tak med tennene mine, men jeg biter ikke hardt, jeg bare minner deg på at jeg ikke liker å bli kost på magen. Jeg liker veldig godt å bli kost rundt hodet, da!

Du kan gjerne løfte meg, og bur godtar jeg, så å bli satt i bur går fint, men liker ikke å være der, så da gir jeg beskjed om det.

Fuji er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Han ønsker seg et hjem hos en trivelig familie, gjerne med større barn. Trygge uteområder gleder han seg til å gjøre seg kjent med.

Kan ditt hjem være det rette for ham? Ta kontakt på katt@dooa.no