Skip to main content
InnekattUtekatt

Frøya og Frøydis

Av 14. juni 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er søskenparet Frøya og Frøydis og er født våren 2022. Vi er født ute og hadde en røff start i livet. Vi hadde ramlet oppi en boks som vi ikke kom ut av, heldigvis ble vi funnet i tide, dette kunne ha gått riktig så galt. Vi gjorde alt for å komme opp igjen og tilbake til mamma, vi kjempet en umulig kamp, mamma fant oss ikke tross våre rop. Vi var svært skitne og ikke menneskevandte, så når noen stakk hånden mot oss, freste og slo vi alt vi kunne med livet som innsats. Heldigvis ble mamma også funnet og fanget noen dager senere, og vi ble lykkelig gjenforent. Med tid og tålmodighet fra fosterhjem er vi nå blitt trygge nok til å få oss et permanent hjem.

Vi ønsker oss et kjærlig og trygt hjem som enten kan tilby oss gode og trygge utemuligheter, eller et tilpasset liv innendørs.

Frøya er den største av søstrene og har minst hvitt på brystet. Når jeg blir ordentlig trygg på deg, vil jeg oppsøke deg for kos. Da elsker jeg å følge etter deg og ligge i nærheten av deg. I tillegg møter jeg deg gjerne i døren, og snakker med deg når du lager mat.

Frøydis er den minste av søstrene med mest hvitt på brystet. Jeg er litt mer forsiktig, men når jeg blir trygg på deg kan jeg koses med fiskestang, når jeg glemmer meg litt og blir veldig kosete, kan jeg forsiktig koses med hånden, men bare når jeg er på gulvet da kos fremdeles er nytt for meg.

Vi elsker å leke, og favorittlekene våre er ball og fiskestang. Her kan klørne komme litt frem fordi vi blir så ivrige! Vi liker også å leke med hverandre, spesielt å jage hverandre over stuegulvet. Ellers liker vi å slappe av i høyden, men du skal ikke se bort fra at vi åpner noen skuffer og tar en siesta der også.

Vi er ikke så glade i å løftes, og vil heller følge deg fra bakken. Siden vi ikke hadde menneskelig kontakt de første ukene av livet vårt og er litt forsiktige, må familien som adopterer oss ha tålmodighet til å bygge tillit. Men gleden når vi endelig oppsøker deg er verdt det!

Søte Frøya og Frøydis er kastrerte, vaksinerte og chippet, og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et godt og kjærlig hjem med hage og utemuligheter for Frøya og Frøydis, eller et rolig inneliv? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke vi virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese mer om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/