Skip to main content
Katt

Fritzie

By 29. september 2021januar 17th, 2022No Comments

Hei! Fritzie heter jeg og er født i 2005! Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da eieren min døde, noe som var utrolig trist, men jeg har taklet det å få nytt hjem og bli kjent med nye mennesker veldig bra.

Jeg omplasseres som innekatt siden jeg har høyt stoffskifte og trenger medisiner. Medisinering er ingen problem for meg. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem hos en rolig familie med stor plass så jeg har boltreplass. Gjerne med større barn som kan leke med meg. En hund som er vant med katt vil helt sikkert gå bra.

De som kjenner meg sier at jeg nok er litt tunghørt og at synet ikke er som det en gang var, men det hindrer meg ikke i å kaste meg ut i leken med iver og glede!

Fritzie er en forsiktig frøken, men er likevel sosial og leken og ligger gjerne tett inntil deg i sofaen og strekker ut en pote når hun trenger litt ekstra nærkontakt.

Fritzie elsker å bli klødd i nakken og under haken. Hun maler ofte for å vise at hun trives. Hun er stor fan av leker med fjær og spesielt «fiskestenger». Hun kan løftes og er lett å håndtere.

Siden hun ser og hører litt dårlig er brå bevegelser og plutselige, høye lyder litt skummelt. Fritzie er småspist og menneskene hennes må passe på at hun spiser og drikker nok.

Fritzie har høyt stoffskifte og må ha medisiner som gis morgen og kveld.

Selv om hun er en gammel frøken, er hun leken som en kattunge og trenger derfor god plass og noen som vil leke med henne.

Fritzie er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Tror du at du kan være det rette hjemmet for henne, ta kontakt på katt@dooa.no.