Skip to main content
Omplassert

Fluffy og Turbo

Av 21. mars 2022Ingen kommentarer

Hils på Turbo og Fluffy. 2 gode venner født januar 2019. De var ikke lenger ønsket og levert til avliving. Heldigvis kom de til oss for å få en ny sjanse. Et fint og langt liv i et godt hjem. 

Fluffy er en høflig og energisk dame. Hun oppsøker deg når hun vil ha kos og bli klappet. Hun kan godt finne på å ta noen seiersrunder rundt om hun er glad og utforsker med stor glede. De er svært fornøyd med å bo ute med stor plass i varmehus hvor de kan utfolde seg med å grave og spise på naturlige grener. Grener fra rognebær og epletre er favoritt. 

Turbo er en bestemt men rolig gutt. Han liker best å slappe av og drive med sitt, selv om han er er nysgjerrig og smart. Turbo liker å løfte på ting for a finne veier eller tuneller. Turbo snakker mye både med kropp og lyd, så han er ikke redd for å si ifra om det er noe han ikke er enig i. Turbo trives best på bakken, og er ikke spesielt glad i å bli løftet eller holdt. 

De er kastrert og ID merket med chip. Ønsker du å gi dem et godt og trygt hjem ser vi frem til å høre fra deg på smadyr@dooa.no