Skip to main content
Omplassert

Fivel

Av 14. november 2022desember 26th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Mitt navn er Fivel, og jeg er en flott herremann født i 2012. Jeg passer inn i et rolig hjem, hos noen uten barn og andre dyr. Trygge og gode utemuligheter må jeg selvfølgelig ha.

For en stund tilbake, så gikk dessverre min eier bort. I tiden etter ble jeg gående ute alene i lenger tid før min kjære nabo tok meg inn og leverte meg til Dyrebeskyttelsen. Frem til nå så har jeg vært i et fint fosterhjem, men nå er jeg klar for å finne en ny for-alltid-familie.

Jeg er en godt voksen og rolig katt, som setter pris på kos, og jeg ligger gjerne ved siden av deg på sofaen. Kos på hodet, magen og halsen er fantastisk, og det er en stor bonus å bli børstet! Jeg trives godt med å stå på egne ben, så løfting er ikke nødvendig.

Lek, det overlater jeg til småpusene, mens jeg koser meg og tar det lugnt. Selv om jeg er av den eldre garde, så er jeg både sosial og aktiv. På natten koser jeg meg med litt mosjon og mat mens resten sover.

Nye mennesker, situasjoner, bilkjøring og bur er jeg skeptisk for. Som de fleste av vennene mine i Dyrebeskyttelsen, så har jeg litt bagasje i sekken. Dette har gjort meg litt engstelig for bråk og støy, så da gjemmer meg til kysten er klar igjen. Men med tålmodighet og kjærlighet, så kanskje jeg blir tryggere.

En liten oppsummering av hvem jeg er, er at jeg aldri biter eller klorer på hverken mennesker eller møbler. Jeg er snill, kosete, sosial og rolig. Jeg gleder meg til å møte min nye familie og å kunne utforske trygge utemuligheter igjen. Seniorsjekken har jeg tatt med glans og alt så fint ut!

Flotte Fivel er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr. 1200,-

Er du det rette hjemmet for Fivel og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Fivel virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/