Skip to main content
Omplassert

Filippa

Av 2. mars 2023mars 25th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Mitt navn er Filippa, og jeg antas å være født i 2020. Jeg er sjarmerende, rolig, kosete og leken. Jeg passer inn i de fleste hjem, med og uten små barn. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg ble funnet ute ved en tilfeldighet. Når jeg var heldig å bli tatt inn, så var jeg veldig sulten og ensom.

På morgenen kan jeg fort finne på å legge meg på fanget ditt. Det blir ikke så lenge da, for jeg må jo tilbake til morgenrutinen min. Men når vi koser, så er magekos den beste kosen!

Jeg elsker å leke med ball og er veldig flink til å underholde meg selv. Når jeg er sulten eller i humør for kos eller lek, så sier jeg tydelig fra med det fine kroppsspråket mitt. Uansett hvor fristende det kan være, så forsyner jeg meg aldri med noe som ikke er mitt. Favorittsnacksen er tørket kylling!

Hilsen fra fostermor: «Til tross for at hun ser ut som en litt skremt ugle med vidåpne øyne, så er hun veldig trygg og bruker ikke lang tid på å føle seg som en del av familien».

Fine Filippa er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for denne vakre pusen og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter med en hage hvor hun kan kose seg? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Filippa virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/