Skip to main content
Utekatt

Felicia

Av 25. januar 2022april 12th, 2022Ingen kommentarer

Hei, jeg er Felicia og er født i 2017!

Jeg er en rolig, leken og kosete frøken som ønsker et trygt og rolig hjem der jeg kan være eneste dyret i huset. Siden jeg foretrekker rolige omgivelser passer jeg nok best til en familie med store barn, eller de uten barn.

Jeg er vant til å kunne gå ut og inn som jeg vil så jeg trenger gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt med gress under potene. Jeg elsker kos, og når du ligger på sofaen så kan jeg ikke komme nærme nok.

Om jeg får lov ligger jeg veldig gjerne på magen eller brystet ditt, eller tett ved siden av deg i sofaen. Du kan kose meg over alt, bortsett fra på magen da, den vil jeg ha for meg selv så jeg kan si fra om du prøver deg.

På natten sover jeg gjerne på sofaen. Sosial og trygg det er jeg, men blir det mange nye mennesker på en gang holder jeg litt avstand til vi blir bedre kjent. Jeg er en dame med gode manerer, så kloring på møbler holder jeg meg unna.

Klorestativ er topp. Selv om jeg er voksen er jeg veldig leken, og spesielt fiskestang med fjær er en favoritt. Har du ikke tid til å leke med meg kan jeg underholde meg selv til du er ledig.

Jeg kan bli litt ivrig under lek, så jeg kan være uheldig med et lite forsiktig lekebitt om hånden din er i veien. Jeg har hatt et hjem, men familien min flyttet og kunne ikke ta meg med. Familien som flyttet inn hadde stor hund og den var jeg redd for.

Jeg har møtt liten hund nå i ettertid, og det gikk fint når vi holdt litt avstand.

Reiseburet er fremdeles litt skummelt så jeg blir litt engstelig og kan prate litt under bilturen. Støvsugeren er også litt skummel.

Felicia er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter for Felicia og tror du kan være hennes rette hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Felicia virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/