Skip to main content
Omplassert

Evita

Av 23. mai 2023juni 11th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Evita heter jeg, og jeg er en dame på 12 år, født i 2011. Jeg passer i familier med barn over 12 år eller de uten barn så lenge jeg får lek, kos og en samtalepartner. Jeg ønsker meg også et hjem med gode og trygge utemuligheter og er vant til å bo med andre katter.

Jeg er nemlig moren til Enzo. Vi har bodd sammen hele livet og ble forlatt av eieren vår. Vi er imidlertid ikke spesielt knyttet til hverandre, så vi ønsker oss for-alltid-hjem hvor vi kan blomstre hver for oss.

Jeg er en sprek dame, sjekket for alle sykdommer og ligger ikke på latsiden tross alderen min. Likevel er jeg ferdig med rampestreker og er en rolig og sosial pus.

Med meg kan du kose overalt, på hodet, magen, eller i armene dine over bakken. Ekstra luksus er det å bli gredd, da er det skikkelig kosestund. Jeg blir fort glad i deg og gnikker meg gjerne mot ansiktet eller armene dine. Selv om jeg ikke er en fangkatt, så følger jeg med på det du holder på med, og følger etter deg om du forflytter deg til et nytt rom. Spesielt på morningen og kvelden er jeg det første og siste du ser, for min største drøm er å ligge i sengen sammen med deg. I sofaen vil jeg gjerne ligge ved siden av deg, men ikke oppå.

Jeg er en luring som elsker å leke! Hvis jeg ser på deg med store øyne og et spørrende mjau, er det bare å komme med fjær på stang så jeg kan hoppe og sprette i takt med «fuglen».

Jeg er glad i klorestativet mitt, noe møblene og fosterfamilien min er takknemlig for. Jeg liker å ha min egen plass i hjemmet, gjerne i vinduskarmen og på spisebordet, for da har jeg full oversikt over hva som skjer – både inne og ute. Du må gjerne kose meg når jeg er her! Når jeg har fått nok kan jeg ømt legge tennene på hånden din, men jeg biter aldri.

Evita er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Evita, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Evita virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/