Skip to main content
Omplassert

Evan

Av 29. november 2022desember 26th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Evan heter jeg og jeg er antatt født i januar 2018. Jeg er en leken og veldig kosete katt, som passer i et hjem med både barn og eventuelt en annen katt. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha, og de gleder jeg meg til å utforske.

Kos, det liker jeg veldig godt, og koser gjerne døgnet rundt. Når jeg blir trygg i nye omgivelser, så er jeg både trygg og uredd, da ligger jeg gjerne og koser og tar en blund i fanget ditt. Kos på magen liker jeg veldig godt.

Du må gjerne løfte meg, men som katter flest, så blir jeg litt utålmodig etter hvert. Jeg sover gjerne i sengen med deg for å få litt ekstra kos, men jeg er en selvstendig fyr også, så jeg sover fint alene i stua om jeg må.

Jeg er veldig leken! Favorittene er å jakte på ting som henger fra en snor eller å løpe og hente leker som du kaster. Fostermor tipser deg om å kjøpe solide leker til meg, for jeg biter de i stykker etter hvert. Jeg er forsiktig under lek, så jeg biter eller klorer deg aldri.

Når jeg blir trygg i nye omgivelser, så er jeg både trygg, uredd, sosial og imøtekommen. Vaskemaskinen og støvsugeren er jeg fortsatt litt skeptisk til da, de bråker jo så fælt.

Bilkjøring og bur har jeg blitt flink til! Det kan hende jeg mjauer litt, men det er bare for å spørre hvor vi skal og om vi snart er fremme. Kloring på møbler driver jeg ikke med, men et klorestativ er kjekt å ha.

Skjønne Evan er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Evan og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Evan virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/