Skip to main content
Utekatt

Eros og Miso

Av 19. mars 2023Ingen kommentarer

Hei på dere! Vi er to gode venner med navnene Eros (født mai 2022) og Miso (født mars 2021), og i dag skal dere få bli bedre kjent med oss. Vi passer i en familie med større barn og gjerne med andre hunder og katter, og for ikke å glemme trygge og gode utemuligheter! Det er viktig at Eros holdes inne til mai 2023 når han fyller ett år.

La oss starte med damene? Jeg heter Miso og ble født ute i det ville uten at noen la merke til meg. Dette var frem til noen snille mennesker fant meg og tok ansvar, deretter kom jeg til fosterhjemmet hvor jeg nå er. Mennesker var veldig skummelt i starten, for jeg hadde aldri kjent noen før. Dette var før jeg forsto at de bare ville ta vare på meg.

En dag ble jeg litt trist fordi jeg trodde at ingen ville bli kjent med meg, men så forsto jeg at jeg kanskje burde komme frem fra sofaen før jeg begynte å klage? Med tiden ble jeg modigere og modigere, og i dag er jeg ordentlig kosete og trygg.

Nå er det min tur. Mitt navn er Eros, og jeg er Miso sin nevø og gode venn. Når min fostermor sitter på gulvet, så setter jeg meg i nakken hennes og leker frisør! Hun blir alltid veldig fornøyd med arbeidet mitt, og jeg får såå mye kos. Så mye kos at jeg nesten ramler ned fordi jeg maler så mye.

Jeg er veldig glad i fostermammaene mine, og jeg får sånne akutte behov for en kos eller to! Da løper jeg bort til dem og gnir meg inntil dem. Noen ganger når de står, så klatrer jeg opp på beina deres så fort jeg klarer. De setter tydeligvis pris på oppmerksomheten, for de hyler av glede!

Vi er så gode venner at vi er uatskillelige, derfor ser vi etter et hjem sammen!

Eros og Miso er vaksinerte, kastrerte og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemmet for disse koseklumpene og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter, samt å passe på at Eros er trygt inne frem til mai 2023? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Eros og Miso virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/