Skip to main content
Utekatt

Epona

Av 26. august 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Epona, og er en kul pusejente født i mai 2023. Jeg er straks stor nok til å flytte hjemmefra, og ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter jeg kan kose meg i når jeg blir gammel nok i mai 2024. Jeg har vokst opp med mange katter og to hunder, og tror jeg skal takle barn, også.

Diva kaller de meg, men jeg er ikke så diva som de sier jeg er. Faktisk har jeg blitt mye bedre, for jeg oppdaga at ikke alle satte pris på at jeg trumfet gjennom viljen min hele tiden, eller ble sur for ingenting og kjeftet på de andre. Ikke misforstå, jeg er fortsatt ganske bestemt, men det lønner seg faktisk å være litt hyggelig. Hvem ante det? Nå får jeg være med søstrene og brodern og leke.

Mennesker har aldri vært så teite som andre puser kan være, så de er jeg glad i. Det er så deilig å hoppe opp i sofaen, legge seg inntil et menneske, purre litt og sovne. Jeg sitter gjerne litt på armen, og, for da får jeg jo den oppmerksomheten jeg fortjener. Jeg vasker gjerne fingrene deres, for man må jo gi litt tilbake, også. Og om noen lurer på hva jeg er mest fornøyd med med meg selv, så er det den utrolig kule, svarte pekefingeren jeg har, for alle andre fingre og tær er hvite.

Selvsikre Epona er kastrert, vaksinert, og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Epona med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Epona virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/