Skip to main content
Omplassert

Enzo

Av 16. mai 2023desember 14th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg er Enzo og er en voksen, hengiven katt født i 2012. Jeg passer inn i de fleste familier, og i og med at jeg er en tålmodig og forsiktig kosepus, kan jeg også gå sammen med de små, rolige barna som er eldre enn 6 år.

Jeg er vant til å være mye ute, så jeg gleder meg til å få et trygt hjem med gode utemuligheter. Og jeg kan bo med andre katter.

Jeg er nemlig sønnen til Evita, vi har bodd sammen hele livet og ble forlatt av eieren vår. Vi er ikke spesielt knyttet til hverandre, så vi ønsker oss for-alltid-hjem hvor vi kan blomstre hver for oss.

Jeg er en skipskatt, så jeg har en ekstra «tommel» på hver av forbeina, også har jeg flotte viskers. Jeg er en kjærlig pus som blir fort trygg og prater gjerne til deg, spesielt om jeg får svar!

Jeg er glad i slaraffenlivet og er hengiven til familien min. Jeg liker å ligge sammenkrøllet på sofaen og sove, og da passer det ekstra godt om du koser meg på magen. Ser jeg hånden din strekkes mot meg for kos, begynner jeg å male med én gang – som en traktor! Jeg liker å bli kost overalt, også mens jeg løftes og bæres. Jeg er ikke så glad i å ligge på fanget, men ligger sammen med deg i sofaen og drømmer om sengen din.

Med meg får du også en aktiv katt! Jeg liker godt å leke med fjær på stang og bruker klorebrettet flittig – så jeg er ikke borti møblene! Jeg følger etter deg hvor enn du går og følger med på det du driver med, om så det er kokkelering eller dobesøk.

Enzo er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Enzo, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Enzo virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/