Skip to main content
Fugl

Emil og Ida

Av 23. mars 2022Ingen kommentarer

Jeg heter Emil og alle som kjenner meg sier at jeg er en pyse men det synes jeg er sterkt overdrevet. Jeg mener bare det er viktig å tenke seg om to ganger før man gjør noe og ikke bare hive seg ut i ting uten å gjøre en grundig risikovurdering. Dette synes jeg er viktig både for meg selv og de rundt meg og da særlig Ida som ser helt bort i fra farene hun setter seg selv i. Noen ganger så bare sitter hun på skulderen til fostermamma vår som om det skulle være helt normalt liksom og det er klart at når hun er så uforsiktig så må jeg følge med litt ekstra. Siden Ida til tider er så skjødesløs så mener jeg det er svært viktig at vi får fortsette å bo sammen i et nytt hjem slik at jeg kan holde et øye med henne. Hun er også veldig grei og klør meg i nakken innimellom så jeg er jo veldig glad for at hun er kjæresten min.

Ida:
Ida heter jeg og selv om jeg kanskje ikke er den peneste fuglen i verden så er jeg veldig vakker i Emils øyne. Emil er min litt forsiktige kjæreste som alltid passer på meg og er glad i meg akkurat sånn som jeg er. Jeg synes mennesker er spennende og selv om Emil synes jeg er uforsiktig så bruker jeg faktisk litt tid på å bli kjent og trygg på mennesker før jeg synes det er greit å sitte på dem. Vi har i grunn ikke hatt det så verst i tidligere hjem men vi har hatt det litt for trangt og maten har vært dårlig så vi har et stort ønske om å finne vårt for- alltid- hjem der vi kan få fortsette med å kunne fly litt hver dag og ikke bare spise solsikkefrø.

Fostermamma sier at vi er to høflige, snille og sjarmerende fugler som med litt tid og tålmodighet vil kunne bli veldig trygge og håndtamme. Ikke bråker vi så mye heller selv om vi innimellom må plystre litt til hverandre.

Det er et adopsjonsgebyr på 700,- per fugl.

Har du et godt hjem til disse finingene? Ta kontakt på fugl@dooa.no.