Skip to main content
Omplassert

Elvis

Av 9. april 2022oktober 16th, 2022Ingen kommentarer

Jeg heter Elvis og er en kjekk kar på snart 1 år. Jeg har hatt en litt uheldig start på livet med en eier som gjerne ville temme meg men på helt feil måte, så derfor er jeg fortsatt litt redd mennesker. Jeg er imidlertid ikke det minste redd for fugler som ligner på meg selv og håper veldig på at jeg skal flytte til et for-alltid-hjem der jeg kan få nye venner og et menneske som synes det er greit at jeg ikke vil sitte på hånda og slikt.

Jeg er forøvrig en livsglad fyr med mange forskjellige lyder som jeg liker å underholde de rundt meg med. I fosterhjemmet jeg bor i deler jeg rom med en kar som meg selv, bare at han er litt eldre enn meg. Vi pleier ikke å være i bur, for fostermamma sier at vi har det best når vi får fly fritt, men hun sier at jeg noen ganger er litt kostbar i drift. Jeg tror hun sikter til at jeg liker å spise på alt jeg kommer over og særlig lamper byttes ofte i det rommet jeg bor i. Hun blir ikke sint på meg da, for hun vet at jeg ikke gjør det for å være slem, men fordi jeg er en sånn type fugl som finner mye glede i å demontere ting.

Min fostermamma sier at det aller beste for meg kanskje hadde vært å bo i en volier med andre fugler som meg selv, men for meg er det ikke så nøye bare jeg får fly mye fritt og ingen blir sinte på meg selv om jeg smaker litt på tingene deres.

Elvis kan bli 30 år. Har du et godt hjem til Elvis? Det er et administrasjonsgebyr på 1000,-.