Skip to main content
Omplassert

Ella

Av 26. mars 2023april 23rd, 2023Ingen kommentarer

Hei! Ella heter jeg, og antas å være født i 2020. Jeg er en kosete, leken og sosial liten katt som passer til hjem med større barn og eventuelt en snill hund. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg var hjemløs. Heldigvis ble jeg hentet inn, så jeg slapp å fryse i hjel ute.

Jeg er en søt, liten katt med en skjønn personlighet. Til tider kan jeg være litt rampete, men er alltid snill og god. Jeg er glad i oppmerksomhet, både i form av kos og lek. Sosial, det er jeg, og noe jeg er veldig glad i er å møte alle som kommer på besøk med et «mjau» og kos.

Det er ingen tvil om at jeg er kosete! På sofaen ligger jeg gjerne tett inntil deg, og om du spør pent, så kan jeg ta en lur på brystet ditt også. Av og til vil jeg gjerne ha kos på magen. De gangene er du ikke i tvil, for da ligger jeg gjerne med magen rett opp i været.

Du må gjerne løfte og bære på meg, det er jeg veldig glad i! Om natten sover jeg godt i min egen seng, men innimellom kommer jeg tuslende innom din seng også.

Jeg trives helt ok i reiseburet, men har fremdeles behov for tilvenning om jeg skal bli komfortabel under selve kjøreturen.

Jeg er veldig glad i å leke! Særlig å løpe og fange om du kaster ballen for meg. Det er også veldig gøy å leke med fiskestang! Jeg leker fint både på egenhånd og sammen med deg.

Sosial, imøtekommende, trygg og uredd er ord som beskriver meg godt! Jeg tåler alle høye lyder, men er litt skeptisk til støvsugeren. Om jeg har et klorestativ, lar jeg møblene stå i fred. Menneskemat ser veldig fristende ut, spesielt om den står ubevoktet. De gangene jeg har blitt tatt på fersken, har jeg sagt «unnskyld» og skjønner at det ikke var greit.

Vakre Ella er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er Ella ditt nye familiemedlem og som du kan tilby trygge og gode utemuligheter hvor hun kan kose seg og utforske? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Ella virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/